• Olej z pestek truskawek

Symbol: 59040323
Brak towaru
49.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48h
Cena dostawy 11
Poczta Polska priorytet 11
Paczkomat 12
Kurier DPD 15
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Olej z pestek truskawek charakteryzuje się lekką formułą, przez co szczególnie polecany jest cerze przetłuszczającej się i trądzikowej. Wykazuje właściwości antybakteryjne i delikatnie ściągające pory, a do tego normalizuje produkcję sebum i przyspiesza gojenie wyprysków.

Olej ten nadaje się idealnie do kuracji przeciwstarzeniowej. Poprawia kondycję skóry, sprawia, że staje się elastyczna, miękka i gładka. Wspomaga walkę z przebarwieniami i pomaga delikatnie wygładzić zmarszczki. Systematyczne stosowanie oleju pozwala na utrzymanie odpowiedniego nawilżenia skóry. Skóra odzyskuje naturalną barierę ochronną, przez co rzadziej i trudniej ulega przesuszeniom lub poparzeniom słonecznym.

 

Sposób użyciu:

Olej może być stosowany bez rozcieńczenia lub w połączeniu z olejem bazowym / kwasem hialuronowym bezpośrednio przed aplikacją. Wmasować w czystą skórę, delikatnie wklepać opuszkami palców. Użyty na włosy wymaga zmycia szamponem.

 

Uwaga:

Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu - po otwarciu najlepiej w lodówce.

 

Skład INCI:

Fragaria Ananassa Seed Oil (100% olej tłoczony na zimno z pestek truskawek, nierafinowany).

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Ostatnio oglądane produkty